VK Neretvanski gusar treći u ukupnom poretku 31. Neretvanske regate

Autor: na 14. listopada 2019.

Hrvatski veslački klub Mornar iz Splita ukupni je pobjednik 31. Neretvanske regate koja je jučer održala na Neretvi duž Šetališta 116. brigade Hrvatske vojske.

Na stazi dugoj 500 metara nastupilo je 14 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, čiji su veslači odveslali 37 utrka u četiri kategorije.

Veslački klub Neretvanski gusar, domaćin regate, najbolji je bio u kategoriji kadeta B i u ukupnom je poretku osvojio treće mjesto, budući da su osvojili četrnaest medalja, od kojih je sedam zlatnih, tri su srebrne, a četiri brončane.

Zlato su osvojili Ivan Obrvan, Nikola Mijić, Roko Mijić i Marin Plećaš u skifu, dvojci na pariće Gabrijel Gluščević i Toni Milan te Gabrijel Šiljeg i Matej Šiljeg, kao i četverac na pariće u sastavu Marin Plećaš, Ante Filipović, Noa Bebić, Anton Rendulić i Ivan Ivić.

Srebrni su bili Roko Brečić i Marin Deak u skifu, te dvojac na pariće Frane Bugdelija i Antun Vugdelija.

Brončanim medaljama okitili su se Reina Bebić u skifu, kao i dvojci na pariće Luka Popović i Marin Plećaš, Jakov Petrov i Luka Srzić, te Željko Deak i Roko Brečić.

Rezultati utrka bilježili su se i kao V. Mini kup Veslačkog Saveza Dalmacije, te je tako prvoplasirani Mornar osvojio 128 bodova, drugoplasirani Veslački klub Biokovo iz Makarske 117, a trećeplasirani VK Neretvanski gusar 88 bodova.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik