Vikend u znaku 5. Art Festivala „Zen Opuzen“

Autor: na 28. lipnja 2019.

U organizaciji Udruge St. Valerio, u Opuzenu se od danas, 28. lipnja, do nedjelje, 30. lipnja, održava peti po redu Festival ulične umjetnosti „Zen Opuzen“.

Kroz tri dana festivala, street art umjetnici oslikavaju javne površine u Opuzenu, a u programu su i druge kreativne, zabavne i umjetničke aktivnosti.

Program je tako započeo radionicom izrade zmajeva u opuzenskom Gradskom parku, nakon čega je u Opuzenu i na ušću održano i puštanje zmajeva, a večeras će (petak) za zabavu od 21 sat biti zaslužan i Delta Swamp kolektiv.

U subotu će se ponovno, od 9 do 11 sati održati radionica izrade zmajeva u Gradskom parku, a puštat će se na ušću od 14 do 17 sati. Od 21 sat nastupat će Plesna skupina Astarta te, od 22 sata, Goulash Disko i Dubokotoplo.

U nedjelju će se, uz završetak street art projekata, od 16 sati održati i skokovi u Neretvu, dok će u ljetnom kinu Vrletina koncert u 21 sat održati grupa Zoster. Program će, nastupom koji počinje u 23 sata, zatvoriti Dubotoplo, Goulash Disko i Ante Jelavić.

Sve detalje o festivalu, pogledajte na službenoj Facebook stranici.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik