Vikend u znaku 4. Art Festivala „Zen Opuzen“

Autor: na 18. lipnja 2018.

U organizaciji Udruge St. Valerio, u Opuzenu će se od petka, 22. lipnja, do nedjelje, 24. lipnja, održati četvrti po redu Festival ulične (i riječne) umjetnosti „Zen Opuzen“.

Kroz tri dana trajanja Festivala, street art umjetnici, graffiteri, performeri i ostali mnogobrojni kreativci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke, Argentine, SAD-a i Kambodže, oslikat će novih 1200 m² javnih površina u Opuzenu, čime će nastaviti njegovu transformaciju u jedinstvenu „Galeriju na otvorenom“. Ove godine umjetnici će na pročelju Sportske dvorane, površine 450 m², oslikati najveći mural u Dalmaciji i široj regiji.

Pored street art aktivnosti, u Gradskom parku će se svako jutro održavati sati joge, dok će se u popodnevnim satima održavati kreativne radionice i igraonice za djecu te puštati zmajevi na obali Male Neretve.

Land art umjetnik Nikola Faller iz osječke Udruge Slama izrađivat će skulpture od slame, dok će u jutarnjim satima grabljama stvarati fraktale na pješčanoj plaži Ušća rijeke Neretve.

Cirkuski cabaret Triola-la la la izvest će svoju uličnu predstavu za djecu i sve one koji se tako osjećaju, a dnevni program Festivala nastavljat će se i u večernjim satima zabavama u Motelu Delta.

Sve detalje o festivalskom programu, pogledajte na službenoj facebook stranici.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik