USTRAJNOST VODI DO USPJEHA

Autor: na 4. studenoga 2017.

 

Koliko god “oni” od nas otkidali, u našem klubu ponovno izrastu novi Dominikovići, Čarapine, Paponje, Batinovići, Jerkovići, Glavani…

Ustrajnost je postala rijetka osobina u današnje vrijeme. Mnogi ljudi smatraju da uspjeh puno više ovisi o tome da se u pravo vrijeme bude na pravom mjestu nego o ustrajnosti. Tko ih može kriviti za to? Mediji su zasićeni reklamnim sloganima koji našoj podsvjesti posreduju poruku da gotovo sve što želimo možemo postići uz minimalno ulaganje napora i s tek nešto malo više novca. Novine su pune priča o pojedincima koji su uspjeh postigli preko noći i o mladim uspješnim poduzetnicima koji zarađuju milijune čim izađu iz školskih klupa.

Naravno, da bi nam ustrajnost bila od koristi, trebamo imati vrijedne ciljeve.

Stvaralački rad traži mnoge vrline. Njegovi su zahtjevi jednako veliki kao i njegova vrijednost. U rad treba uložiti postojanost koja ga prati od početka, strpljivost koja podnosi poteškoće i ustrajnost koja sprječava slabljenje volje.

Srčanost jedne minute vrijedi za čitav dan i malo teškoga napora donosi plodan i veseo rad.

A nama srčanosti ne nedostaje. Puno dobrih stvari smo pripremili za nas, ali i Vas jer ste Vi oni koji nas stalno guraju da idemo naprijed. Borba ide dalje k jedinom ispravnom cilju. To ćete vidjeti u bliskoj budućnosti. Ipak je i srce i ljubav prema Jerkovcu ono što nam svako jutro daje snage ustati iz kreveta.  A “oni” mogu lakšim putem i prečicom jer im je važniji instant rezultat ispred napretka njihove i naše djece. Djece koja su naša budućnost.

RK Jerkovac tim

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik