Ukrašavanjem božićne jele započele „Prosinačke svečanosti”

Autor: na 30. studenoga 2019.

Na Trgu kralja Tomislava danas je ukrašena božićna jela te je održan prigodni plesni i glazbeno-recitatorski program.

U programu su nastupali polaznici Središnjeg dječjeg vrtića i Dječjeg vrtića Leut, učenici Osnovne škole Stjepana Radića, te Dječji zbor Župe sv. Ilije. Uz njih, božićnu jelu su ukrašavala i druga djeca koja su pratila program, kao i štićenici Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

Također, ukrašavanje božićne jele organizirano je i ispred crkve sv. Nikole biskupa u 14 sati, a nastupe su pripremili predškolci dječjih vrtića Radost i Vid, učenici Osnovne škole don Mihovila Oavlinovića i Dječji zbor Župe sv. Nikole biskupa.

Kićenje božićnih jela početak je ovogodišnjih metkovskih „Prosinačkih svečanosti“.

„Ovo je uvod u događaje pred nama u sljedećih mjesec dana. Tu je i otvaranje klizališta, odnosno, Ledene bajke na Neretvi koja će trajati od 6. prosinca do 6. siječnja, kao i Božić u Neretvi u sklopu kojeg će u istom vremenskom razdoblju biti otvorene i božićne kućice, te mnoštvo drugih događanja, manifestacija, koncerata i mnogo toga što su pripremile naše udruge, klubovi, ugostitelji, Ustanova za kulturu i sport te Turistička zajednica Grada Metkovića. Vjerujem da će događaji biti dobro posjećeni i pozivam sve građane da dođu i posjete programe na Trgu kralja Tomislava i u Gradskom parku“, rekla je Magdalena Medar Ujdur, direktorica metkovske Turističke zajednice.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik