Učenicima OŠ Stjepana Radića 3.mjesto u prvom kolu županijske Modelarske lige

Autor: na 16. veljače 2018.

 

Učenici Osnovne škole Stjepana Radića iz Metkovića Ivan Šprlje i Toni Milan, pod mentorstvom prof. Marine Nikolić, osvojili su 3. mjesto u prvom kolu Modelarske lige Dubrovačko-neretvanske županije koje je održano jučer u Osnovnoj školi don Mihovila Pavlinovića.

Na natjecanju je sudjelovalo 10 ekipa (20 učenika) iz 5 škola s kontinentalnog područja Dubrovačko-neretvanske županije. U sklopu natjecanja, učenici su tri sata izrađivali tehničku tvorevinu prema nacrtu profesora Ivana Rajsza, a Ocjenjivačko povjerenstvo u sastavu: Hrvoje Vrhovski, Tena Kozina i Zvonimir Lapov – Padovan najboljom ekipom proglasilo je učenike Osnovne škole Lapad. Drugo mjesto osvojila je ekipa Osnovne škole Marina Držića iz Dubrovnika.

Prvoplasirana ekipa prvog županijskog kola (Kontinentalna liga) predstavljat će Županiju na državnoj razini u Kraljevici, zajedno s  prvoplasiranom ekipom drugog kola (Otočka liga), koje se održava danas.

Natjecanje je organizirala ZTK Dubrovačko-neretvanske županije koja je osigurala optimalne materijalno-tehničke uvjete za provedbu natjecanja (pribor i alat za provedbu natjecanja, užinu i simbolične nagrade za sve natjecatelje), uz administrativno-logističku podršku Hrvatske zajednice tehničke kulture (stručno povjerenstvo za provedbu natjecanja i potrošni materijal za provedbu natjecanja).


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik