Učenici Luka Popović i Petra Batinović dobitnici Oskara znanja

Autor: na 14. lipnja 2019.

Učenik osmog razreda Osnovne škole Stjepana Radića Luka Popović i učenica osmog razreda Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića Petra Batinović će za osvojena prva mjesta na državnim natjecanjima biti nagrađeni Oskarom znanja.

Riječ je o priznanju i nagradi za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim razinama školskih natjecanja u znanju, te državnom natjecanju glazbe i plesa.

Luka Popović Oskar znanja će dobiti zbog osvojenog prvog mjesta u kategoriji fotografije na državnom natjecanju mladih tehničara. Mentorica mu je bila profesorica Marina Nikolić.

Učenica Petra Batinović priznanje će dobiti zahvaljujući osvojenom prvom mjestu u kategoriji osnovnih škola na Natjecanju-izložbi iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna – LIK 2019. Prvo mjesto dobila je pod mentorstvom profesorice Dubravke Šešelj.

Oskar znanja dodjeljuju Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom županiji. Ove godine će se dodijeliti ukupno 76 priznanja, a metkovski učenici Oskar znanja će primiti na ceremoniji koja će se održati 28. lipnja u zgradi Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik