U zvanje mentora i savjetnika bit će promovirano osmero metkovskih obrazovnih radnika

Autor: na 4. listopada 2019.

Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je popis 606 nastavnika, odgojitelja, učitelja i stručnih suradnika koji će, danas u Zagrebu, povodom Dana učitelja, biti promovirani u zvanje mentora i savjetnika. Među njima je i njih osmero iz metkovskih odgojno-obrazovnih stanova.

U odgajateljicu mentoricu bit će promovirana odgajateljica iz Dječjeg vrtića Metković Davorka Šutalo, dok će u profesore savjetnike ili profesore mentore biti promovirano petero profesora iz Srednje škole Metković.

Profesori savjetnici tako će postati nastavnica hrvatskog jezika Danijela Baćilo, nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture Ivan Šprlje i nastavnica engleskog jezika Zorana Vekić.

U profesore mentore bit će promovirani nastavnica povijesti Katarina Barišić i nastavnica njemačkog jezika Julijana Knežević.

Također, u učitelja mentora će biti promovirana učiteljica iz Osnovne škole Stjepana Radića Aleksandra Lukić-Skelić, dok će u učitelja savjetnika biti promovirana vjeroučiteljica Matilda Sokočević, također iz OŠ Stjepana Radića.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik