U tijeku prijave za edukacije u sklopu projekta “Uključi se!”

Autor: na 9. studenoga 2018.

Grad Metković poziva sve zainteresirane građane s područja Grada Metkovića i Općine Kula Norinska na prijavu za edukacije koje će se provoditi u okviru projekta „Uključi se!“.

Prijaviti se mogu dugotrajno nezaposlene osobe, osobe s invaliditetom te nezaposlene osobe koji su korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu, dok će se unutar provedbe projekta odabrati 35 polaznika, koji će se educirati u željenim modulima.

Edukacije su besplatne za sve polaznike, a odvijat će se u dva modula – asistent/asistentica za EU fondove te knjigovođa/knjigovotkinja.

Nakon provedbe programa osposobljavanja, svi polaznici će dobiti uvjerenje o osposobljavanju i povećanu mogućnost zaposlenja ili samozapošljavanja.

Zainteresirani se mogu javiti osobno u prostorije Grada ili na e-mail adresu voditeljice projekta tatjana.suton@metkovic.hr.

Podsjetimo, projekt „Uključi se!“ dio je programa Podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, a Grad Metković za njegovu je provedbu dobio više od 630 tisuća kuna bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik