U tijeku humanitarna akcija „Izgradimo dom obitelji Sršen“

Autor: na 12. prosinca 2019.

Na inicijativu članova građana doline Neretve, braniteljskih udruga te članova nogometnih klubova iz Dalmacije i Hercegovine, pokrenuta je humanitarna  akcija „Izgradimo dom obitelji Sršen”.

Riječ je o akciji kojom se želi obitelji Rolanda Sršena iz Opuzena izgraditi kuća na zemljištu u obiteljskom vlasništvu, kojom bi se riješilo stambeno pitanje njega i njegovu djecu.

Naime, akcija je pokrenuta nakon iznenadne smrti supruge Andreje, nakon čega je Roland Sršen postao samohrani roditelj šestoro djece, od kojih su dvoje osobe s invaliditetom. Obitelj trenutno živi u stanu od 50 metara kvadratnih iz kojeg se moraju Odlukom suda iseliti.

Građane doline Neretve je na odaziv ovoj akciji pozvao i Dario Srna:

„Dragi i dobri ljudi, uključite se u ovu humanitarnu akciju. Akciju podržavam i nadam se da ćemo zajedno pomoći ovoj prekrasnoj obitelji”, rekao je Srna.

Oni koji žele pomoći obitelji Sršen, mogu to učiniti donacijom građevinskih materijala ili uplatom na namjenski račun u Privrednoj banci Zagreb, IBAN: HR1123400093510951600, pod nazivom „Izgradimo dom obitelji Sršen”.

Također, u sklopu ove akcije će se u subotu u sportskoj dvorani u Opuzenu, od 12 do 19 sati, održati i humanitarni malonogometni turnir šest gradova, odnosno, ekipa Šibenika, Mostara, Konavljanina, Metkovića, Opuzena i Ploča. Polufinalne utakmice će se održati u 17, a finalna u 18 sati. Iste večeri će se, u 20:30  u velikom šatoru na Trgu kralja Tomislava u Opuzenu održati humanitarni koncert grupe „Mjesni odbor“.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik