U tijeku druge radionice projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“

Autor: na 8. kolovoza 2019.

U tijeku su druge radionice u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“, kojeg u partnerstvu provode Grad Metković i Općina Kula Norinska.

Predavanja se svakog dana od 6. do do 12. kolovoza, u trajanju od četiri sata, održavaju u prostorijama Multimedijalnoga centra u Metkoviću, a polaznici se educiraju o pisanju i slanju životopisa i molbe za posao, te njihovoj prezentaciji potencijalnim poslodavcima.

Izvršitelj aktivnosti projekta je „Prijateljica Socijalna Zadruga“, a voditeljica projekta Martina Tomić ističe kako ove radionice povećavaju i upotpunjuju kompetencije i vještine potrebne za bolju konkurentnost na tržištu rada.

„Ovim putem pozivamo sve zainteresirane dugotrajno nezaposlene osobe da nam se pridruže na jednoj od radionica. Mogu se javiti mailom na martina.tomic@metkovic.hr ili osobno doći u Grad. Bitno je naglasiti da su neki od polaznika već pronašli posao te im ovim putem čestitamo. Iduća radionica je planirana u rujnu i toplo se nadamo da će biti jednako zanimljivo i poučno kao i dosad,“ rekla je Tomić.

Vrijednost projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“ je 420 tisuća kuna, financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a cilj mu je povećanje socijalne kohezije pripadnika ranjivih skupina, te poticanje nezaposlene osobe na pronalazak posla.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik