U srijedu u Metkoviću predstava „Sirena i Viktorija“

Autor: na 8. srpnja 2019.

Teatar Rugantino će u srijedu, 10. srpnja, u 21 sat na ljetnoj sceni Gradskog kulturnog središta odigrati predstavu „Sirena i Viktorija“.

Riječ je o komediji Aleksandra Galina, u kojoj, u režiji Filipa Grinvalda, glume Gordana  Gadžić, Dubravka Ostojić i Mladen Vasary. Ove godine je 12 puta punila Malu dvoranu Lisinski, gostovala u Čakovcu i Pakracu te je odigrana i na Danima satire Fadila Hadžida u Kerempuhu. Komedija kreće i na veliku ljetnu turneju „Od brnjice do zvijezde”, koja, kao dio Metkovskog ljeta, počinje u Metkoviću.

U komediji se novopečena bogatašica obogatila trgujući stanovima i družeći se s kriminalcima. U trenutku kad je posao tjera da nauči engleski, za instrukcije pronalazi doktoricu engleske filologije, ženu koja je izgubila i status i posao i muža. Žaleći je, nalazi joj preko oglasa žigola koji ispunjava sve fantazije. No, u alkoholnoj izmaglici bira krivi broj i u njezin luksuzni stan umjesto neodoljivog mladog pastuha stiže ne baš mladi astronom, koji urušavanje idealistički ustrojenog svijeta preživljava šišajući pse po kućama.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kn, a za one koji ih kupe deset ili više, ulaznice su 30 kuna. Na dan predstave, ulaznice su 50 kuna.

Predstava „Sirena i Viktorija”, koja se 10. srpnja trebala odigrati u 21 sat ljetnoj sceni Gradskog kulturnog središta, zbog mogućeg nevremena će se, u isto vrijeme, odigrati u kazališnoj dvorani.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik