U srijedu konferencija o projektu “Zaželi i ostvari”

Autor: na 11. veljače 2019.

U srijedu, 13. veljače u Galeriji gradskog kulturnog središta s početkom u 10 sati održat će se konferencija povodom početka provedbe projekta „Zaželi i ostvari“.

Na konferenciji će biti prisutni predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Općine Kula Norinska, Centra za socijalnu skrb Metković, Udruge Dobra i Grada Metkovića koji će prisutne upoznati o projektnim aktivnostima.

Cilj projekta „Zaželi i ostvari“ je osnaživanje i unaprjeđivanje radnog potencijala teže zapošljivih žena te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.

Grad Metković će tako na period od 24 mjeseca, na puno radno vrijeme zaposliti 27 žena, a Općina Kula Norinska njih 8. Žene će biti zaposlene na poslovima pomoći i potpore starijim osobama, osobama u nepovoljnom položaju te osobama s invaliditetom, a svaka će se brinuti o najmanje četiri korisnika.

Projekt „Zaželi i ostvari“ vrijedan je 5 milijuna i 300 tisuća kuna, a sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik