• Nekategorizirano

U posljednjih 10 dana 43 zapljene droga

Autor: na 14. srpnja 2016.

U posljednjih 10 dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske došlo je do čak 43 zapljene droga, od kojih četiri u Metkoviću.

Droga je pronađena kod 24 strana i 23 hrvatska državljanina koja su prekršajno sankcionirana sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga. Do većeg broja zapljena, njih 24, došlo je na graničnim prijelazima.

U najvećem broju slučajeva zaplijenjena je marihuana, ali zaplijenjene su i ostale droge poput heroina, MDMA, hašiša, ecstasyja, stabljike indijske konoplje i tablete koje se nalaze na popisu droga.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izdvojila je slučaj zapljene 46g marihuane i digitalne vage pronađene tijekom izlazne granične kontrole na GP Klek kod 30-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Nakon kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je navedena droga bila namijenjena preprodaji, te je protiv 30-godišnjaka podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik