U petak “Slatki Božić u Neretvi” i “Božiću u susret”

Autor: na 20. prosinca 2018.

U organizaciji Srednje škole Metković i Turističke zajednice grada Metkovića, u petak, 21. prosinca, na Trgu kralja Tomislava održat će se tradicionalni „Slatki Božić u Neretvi“.

Manifestacija će se ove godine održati u suradnji s Ustanovom za kulturu i sport i njihovim programom „Božiću u susret“, pa će tako objedinjeno događanje započeti u 10 sati.

U kulturno-zabavnom dijelu programa, nastupit će Središnji vrtić Metković, Dječji vrtić Leut, Dječji vrtić Radost, OŠ Stjepan Radić, OŠ Don Mihovil Pavlinović, Srednja škola Metković, KUD Metković i VIS Viatores, a dio njih će, uz kreativce s područja Metkovića, izložiti i svoje radove.

Cilj ovog događanja je upoznati sugrađane, te goste s kolačima i slasticama koje su nekada naše bake pripremale za Božić. Osim prodaje po simboličnim cijenama, moći će se uzeti i recepti, kako priprema ovih slastica ne bi otišla u zaborav. Također, na licu mjesta će se kuhati čaj i vino te pripremati fritule.

Sav prihod od prodaje jela i radova učenika i profesora Srednje škole Metković namijenjen je za Udrugu mladih oca Ante Gabrića.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik