U petak radionica „Agroturizam i mjere ruralnog razvoja“

Autor: na 5. rujna 2019.

U petak će se, 6. rujna, s početkom u 18 sati u Volonterskom centru Dobra održati radionica na temu „Agroturizam i mjere ruralnog razvoja“.

Radionica se održava u okviru projekta „Tko pita, ne skita“, usmjerenom mladima iz ruralnih područja Dalmacije i provodi se na području Cetinske i Imotske krajine te doline Neretve.

Ciljevi projekta su omogućavanje informativno-edukativnih i savjetodavnih aktivnosti na ruralnim područjima Dalmacije kroz osnivanje info centra za mlade, povećanje društvenog djelovanja mladih i socijalne uključenosti, unaprjeđenje znanja i vještina koje pridonose daljnjem obrazovanju i konkurentnosti na tržištu rada, te povećanje svijesti mladih o važnosti aktivnog sudjelovanja u društvu.

Projekt „Tko pita, ne skita“ provodi Centar za održivi razvoj iz Imotskog u partnerstvu s Udrugom DOBRA iz Metkovića, Kulturnom udrugom mladih K.U.M. Proložac, te Centrom za ruralni razvoj CERURA HR iz Sinja.

Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik