Sve spremno za treći Mandarina polumaraton – posebna regulacija prometa za vrijeme trke

Autor: na 2. studenoga 2019.

Sutra će se (nedjelja) u Metkoviću održati treći Mandarina polumaraton, na kojem će se, u polumaratonskoj utrci i utrci od pet kilometara, natjecati oko 680 natjecatelja iz 17 država.

Od 10 do 13 sati promet u ulicama kojima prolaze utrke, odvijat će se prema privremeno postavljenoj regulaciji, a ulice će za promet biti u potpunosti otvorene tek nakon što kroz njih prođe zadnji natjecatelj.

Utrka od 21 kilometar trči se od mosta u Vidu, ulicom Put Narone, ispod željezničkog podvožnjaka, Ulicom Andrije Hebranga, preko Lučkog mosta, uliama Ivana Gundulića, Matice Hrvatske, kralja Zvonimira, Dubrovačkom, Podkrajem do  crkve sv. Ante, Kladom, ulicama Petra Krešimira IV. (u dva smjera),  Andrije Kačića Miošića, te Šetalištem 116.brigade i rivom do cilja u Gradskom parku.

Utrka od pet kilometara trči se istom rutom, s tim da natjecatelji odmah iz ulice Ivana Gundulića skreću na Šetalište 116. brigade i trče do rivom do cilja u Gradskom parku.

Promet će regulirati policijski službenici PU Dubrovačko-neretvanske i PP Metković, DVD Metković i volonteri, a pravo prolaza zatvorenim ulicama imat će samo hitne službe, odnosno, policija, vatrogasci i hitna medicinska pomoć.

Zbog sigurnosti natjecatelja, građani se mole za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije. Osobe koje to ne budu učinile i budu ometale tijek utrke bit će sankcionirane.  Također, organizatori pozivaju građane da u što većem broju podrže natjecatelje.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik