U Metkoviću vozio s 1,97 promila alkohola u krvi

Autor: na 9. prosinca 2019.

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je devet prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba smrtno stradala.

Teže ozlijeđenih osoba nije bilo, a tri osobe su lakše ozlijeđene. S materijalnom štetom zabilježeno je šest prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa, policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 477 represivnih mjera od kojih najviše, njih 299, zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena u Metkoviću

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je u Metkoviću, gdje je 33-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,97 promila u krvi. Također je utvrđeno da je tijekom vožnje krivudao po cesti i nije koristio sigurnosni pojas.

Vozač je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te mu je izdan prekršajni nalog u visini od 11.300 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca, što je ujedno i najveća izrečena kazna prošlog tjedna na području županije.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik