U Metkoviću vozio s 1,67 promila alkohola u krvi

Autor: na 30. rujna 2019.

U proteklom tjednu, na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 15 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a 4 lakše ozlijeđene. S materijalnom štetom zabilježeno je 10 prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa, policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 921 represivnu mjeru od kojih najviše, njih 632, zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja.

Najveća koncentracija alkohola od 1,67 promila izmjerena je kod 39-godišnjaka u Metkoviću koji je upravljao osobnim vozilom, a zaustavljen je tijekom redovne prometne kontrole. Vozač je zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja te je protiv njega podnesen prekršajni nalog u visini od 10 tisuća kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Najveća novčana kazna, u iznosu od 12 500 kuna, izrečena je 43-godišnjem vozaču u Novoj Mokošici, koji je, pod utjecajem alkohola od 1,61 promila u krvi, izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik