U Metkoviću održana „Poduzetnička ćakula“

Autor: na 24. listopada 2019.

U organizaciji Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije danas se u Metkoviću održala „Poduzetnička ćakula“.

Riječ je o zadnjem događaju u sklopu projekta „Novim znanjem do uspjeha“, kojemu je cilj bio poticanje konkurentnosti mikro, malog i srednjeg poduzetništva kroz usluge informiranja i pružanja stručne i savjetodavne pomoći.

U Metkoviću je tako „Poduzetnička ćakula“ organizirana u svrhu stjecanja novih saznanja na području poduzetništva i u cilju međusobnog povezivanja.

„Na događanjima i radionicama poput ove, poduzetnici saznaju nešto novo. Tako smo govorili o bespovratnim sredstvima i o novim natječajima na koje se mogu prijaviti. Također, što se tiče pravnog aspekta, znamo da se zakoni stalno mijenjaju, pa tako i u, poslovanju, trgovačkim društvima i obrtima. Stoga smo ukazali na novosti i na tom području. Govorili smo i o vještini komunikacije i pregovaranja koja je iznimno važna u poslovanju“, rekla je Antonija Stanković, viša stručna suradnica u Centru za poduzetništvo.

Uz „Poduzetničku ćakulu“ u Metkoviću, u sklopu projekta „Novim znanjem do uspjeha“, kroz zadnjih godinu i pol kontinuirano se provodila Info točka u prostorijama Centra za poduzetništvo, organizirala se Info platforma, „Poduzetnička ćakula“ u Dubrovniku te druge edukacije i radionice na temu poduzetništva u dolini Neretve i Dubrovniku. Projekt je sufinanciran putem fondova Europske Unije.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik