U Dječji vrtić Metković dodatno upisano gotovo 80-ero djece

Autor: na 11. srpnja 2018.

Objavljeni su novi rezultati upisa djece u Dječji vrtić Metković za pedagošku 2018./2019. godinu. U Središnji vrtić upisana su još 52 djeteta, u Dječji vrtić Radost četiri te dva djeteta u Dječji vrtić Vid.

Broj upisane djece tako se s prvotnih 427 popeo na 504, dok se broj djece na čekanju s više od njih 100 smanjio na 48-ero djece.

“U posljednjih 15 godina imamo standardan broj odvojenih skupina i kapaciteti nam se nisu mijenjali sve do ove godine kad imamo iznimnu veliku potražnju za upisom u dječji vrtić te prvi put proširujemo naše kapacitete na još tri dodatne odgojne skupine”, kazala nam je ravnateljica Dječjeg vrtića Metković Julijana Bebić.

Podsjetimo, upis dodatnog broja djece uslijedio je nakon najava Grada Metkovića i uprave vrtića o prenamjeni dvije prostorije vrtića te adaptacije trećeg prostora vrtića gdje će se smjestiti dio prijavljene djece za jaslice.

“Mislim da smo odradili maksimalno, čak i više nego što smo mogli. Trenutno pripremamo te prostore za prijem djece 1. rujna u novoj pedagoškoj godini. Naravno, s tim dolazi i potreba za dodatnim djelatnicima, što podrazumijeva i odgojitelje i pomoćno tehničko osoblje. Raspisivanje natječaja i popunjavanje radnih mjesta ići će početkom nove pedagoške godine”, kazala je Bebić.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik