U četvrtak u predstavljanje knjige „Glasne misli“ Vatroslava Vugdelije

Autor: na 17. veljače 2020.

U Gradskoj knjižnici Metković, u četvrtak će se, 20. veljače, održati predstavljanje knjige „Glasne misli“ Vatroslava Vugdelije.

Vatroslav Vugdelija, diplomirani teolog, magistar patrologije i diplomirani socijalni radnik dobitnik je nadgrade Grada Metkovića „Sveti Ilija“ (2017.) za doprinos razvoju socijalne skrbi u Metkoviću te je trenutno ravnatelj Centra za socijalnu skrb u Metkoviću.

Od 2008. godine na Radiju Delta uređuje i vodi emisiju „Glasne misli“ u kojoj komentira i na zanimljiv način promišlja razne društvene pojave, dajući svoj uvid u aktualne događaje i stanje u društvu, i za koju je 2014. od Hrvatske udruge radija i novina dobio nagradu „Srebrni mikrofon“.

Tekstove pripremljene za radijsku emisiju objavljuje i u kolumni na portalu Radija Delta.

U knjizi „Glasne misli“ nalazi se izbor njegovih najboljih tekstova pripremljenih za eter i portal, a u Gradskoj knjižnici Metković će je uz autora, predstaviti direktor Radija Delta Mario Kežić i izdavač knjige Josip Dukić iz Kulturnog društva Trilj.

Moderatorica događaja je ravnateljica Gradske knjižnice Metković Vesna Vidović, a u glazbenom dijelu nastupat će Branko Medak.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik