Traže se pomoćnici u nastavi

Autor: na 28. kolovoza 2019.

 

Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za prijavu kandidata za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama.

Riječ je o provedbi projekta „Zajedno možemo sve- 4“ kojemu je cilj utjecati na povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u školama kojima je osnivač Županija.

Na području Županije traži se ukupno 65 pomoćnika, od čega će ih, na ugovor od 10 mjeseci, 6 biti zaposleno u Osnovnoj školi don Mihovila Pavlinovića, 5 u Osnovnoj školi Stjepana Radića te jedan u Srednjoj školi Metković.

Na Javni poziv mogu se javiti svi zainteresirani pod uvjetom da imaju najmanje četverogodišnje  srednjoškolsko obrazovanje, da nisu članovi uže obitelji skrbnika kojima se pruža potpora te da protiv njih nije pokrenut kazneni postupak.

Osnovna zadaća pomoćnika u nastavi bit će pružanje potpore učeniku tijekom odgojno- obrazovnog procesa u zadacima koji zahtjevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost te u svakidašnjim nastavnim i izvannastavnim aktivnostima.

Prijave se dostavljaju do 2. rujna.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik