Tragovi na novom singlu ostvarili suradnju sa Sergejem Ćetkovićem

Autor: na 7. ožujka 2022.

Nakon više od dvije godine stanke od autorskog djelovanja, Tragovi su se vratili s novom pjesmom, devetim singlom, “Da si mi tu”, a posebno su ponosni što su ostvarili suradnju sa Sergejem Ćetkovićem koji je autor glazbe i teksta.

Dečki iz benda Tragovi i Sergej Ćetković upoznali su se u Popmark studiju u Beogradu kada su snimali pjesmu Ružmarin.

“Suradnja s njim bila je odlična. Vrlo brzo smo kliknuli i znali u kojem smjeru ćemo ići s novom pjesmom. Sergej je velika zvijezda na cijelom Balkanu i izuzetna nam je čast što potpisuje našu pjesmu”, oduševljeno je komentirao frontmen benda, Mihael Bogčev.

Pjesma ima štih Tragova, ali je zadržala baladični Sergejev zvuk zahvaljujući fantastičnom dvojcu iz Popmarka, Marku Milatoviću i Vladanu Popoviću, koji potpisuju aranžman i produkciju.

Suradnja s Tragovima oduševila je i Sergeja: “Obično na poziv mlađih kolega uradim ‘domaći zadatak’, pogledam u kom pravcu i na koji način razumiju i predstavljaju muziku te da li smo na istoj talasnoj dužini. Sa Mihaelom i momcima je sve bilo na prvu loptu. Provjerena ekipa koju čine moji dugogodišnji suradnici Vladan Popović i Marko Milatović dali su svoj pečat i uradili odličan aranžman i produkciju. Drago mi je da je pjesma donesena na svijet njihovim rukama, da će ostaviti sjajan trag na muzičkom nebu i zamirisati kao zelen Ružmarin”.

Ova suradnja i singl bili su savršen vjetar u leđa i Tragovi u planu već imaju iduću pjesmu za ljeto ove godine, s kojom će kompletirati prvi album.

 


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik