Testiranje kandidata za upis u Policijsku akademiju

Autor: na 30. kolovoza 2019.

 

U utorak, 3. rujna, u Srednjoj školi Metković s početkom u 8 sati održat će se testiranje kandidata za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac.

Testiranju mogu pristupiti kandidati s područja Dubrovačko- neretvanske županije i Bosne i Hercegovine koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 1. ožujka.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su psihologijsko testiranje i testiranje tjelesne motoričke sposobnosti, a kandidat koji ne zadovolji neke od eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.

Kandidat koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen u daljnji selekcijski postupak koji se sastoji od testiranja koji nisu eliminacijskog karaktera, a to su testiranje opće informiranosti, stranog jezika, informatičke pismenosti i motivacijski razgovor.

Program obrazovanja započet će 9. rujna, a planira se upis 750 polaznika koji će se po završetku programa primati u radni odnos, sukladno potrebama službe.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik