Sveti Nikola otvorio „Ledenu bajku na Neretvi“

Autor: na 6. prosinca 2019.

U sklopu manifestacije „Ledena bajka na Neretvi“ danas se na Trgu kralja Tomislava kod Gradskog parka otvorilo klizalište.

Na otvorenju je bio i sveti Nikola koji je djeci podijelio bombone i koji je s njima odlučio i zaklizati

Klizalište će biti otvoreno svakog dana od 15 do 22 sata, osim na Badnjak, Božić i Novu godinu. Ove godine, najam klizaljki se ne naplaćuje, već ulaz na klizalište, pri čemu je cijena za djecu do 14 godina, 10, a za odrasle, 20 kuna. Termini klizanja su svakog punog sata. Kliže se 45 minuta, a karte će se za svaki termin moći kupiti pola sata prije njegovog početka. Svi klizači iz sigurnosnih razloga trebaju imati rukavice.

Direktorica Turističke zajednice Grada Metkovića, Magdalena Medar Ujdur istaknula je kako će posjetitelji klizališta i ove godine moći pristustvovati glazbeno- zabavnom programu.

„Petkom, subotom i nedjeljom imamo posebne glazbene teme, odnosno, swing night, Saturday Night Fever i ice disco. Osim toga, za naše najmlađe smo pripremili Disney hour za koji imamo petnaest termina. Također, imamo i facepainting. Ove godine ćemo 31. prosinca imati i Dječji doček Nove godine u podne, a program će početi u 11 sati“, rekla je Medar Ujdur.

Klizalište će biti otvoreno do 6. siječnja, a program „Ledene bajke na Neretvi“ možete vidjeti putem ove poveznice.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik