Sportski vikend

Autor: na 6. lipnja 2016.

Sportski vikend – Neretva izgubila u Hrvacama, boćari i dalje na prvom mjestu, Ante Živković prvi na uličnoj utrci u Zadru.

 

NOGOMET

Neretva je u posljednjem kolu na gostovanju u Hrvacama izgubila od istoimenog domaćina čak s 5:2. Na kraju prvenstva Neretva je zauzela  12. mjesto sa 44 osvojena boda sa 12 pobjeda, osam neriješenih susreta i 8 poraza.  Prvo mjesto osvojila je momčad Solina, koja je postala članom II. lige. Uoči zadnjeg kola, najveći interes vladao je za susrete Jadran Ploče-Junak i Mosor–Zagora. Kako je Mosor sa Zagorom odigrao 1:1, a Jadran iz Ploča pogotkom Družijanića u 85. minuti pobijedio Junaka, iz lige je uz Mosor ispala i Zagora, dok će Jadran i sljedeće sezone biti članom Treće lige. Opuzenski Neretvanac zauzeo je drugo mjesto sa 63 boda odnosno pet manje od prvaka Solina.

BOĆANJE

Boćari Metkovića i dalje se nalaze na prvom mjestu drugoligaške ljestvice. Na svom terenu porazili su momčad Komolca rezultatom 13:9. Metković je već 15 kola neporažen, a na prvom mjestu nalazi se zbog boljeg omjera bodova u odnosu na ekipu Biston Brela.

TRČANJE

Ante Živković je na trećoj međunarodnoj utrci Falkensteiner Punt Skala Triatlon održanom u Zadru osvojio prvo mjesto u uličnoj utrci. Nastupao je za AK Dubrovnik, a pet kilometara je istrčao za 16 minuta i 48 sekundi.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik