Športska zajednica za 10. godišnjicu osnutka nagradila sportaše

Autor: na 16. srpnja 2016.

Športska zajednica grada Metkovića je, povodom desete obljetnice osnutka i rada, u Gradskom kulturnom središtu sportskim klubovima i sportašima pojedincima podijelila prigodna priznanja i zahvalnice.

Riječ je o prvoj dodjeli priznanja za ostvarene sportske rezultate i zahvalnica za promicanje sporta u Metkoviću od osnutka Športske zajednice.

Klupska priznanja za ostvarene sportske rezultate dobili su Škola rukometa RK Metković, ženska sekcija RK Jerkovac, Škola nogometa NK Neretva i ŽNK Neretva.

Pojedinačna priznanja za ostvarene sportske rezultate dobilo je jedanaest sportaša, a to su Laura Ćulum i Antonela Perić iz Karate kluba Metković; Ana Bebić, Petra Bebić i Petar Jeramaz iz Karate kluba Knez Domagoj; Ivan Koncul iz RK Metković 1963; Ivan Puljić i Mateo Vidović iz Veslačkog kluba Neretvanski gusar; Jure Ereš iz ONK Metković; Ivana Kolovrat iz ŽNK Neretva te Josip Bebić iz Stolnoteniskog kluba Metković.

Zahvalnice za promicanje sporta u Gradu Metkoviću dobili su Biciklistički klub Metković i Biciklistički klub Relax te reprezentativac Hrvatske u brdskom trčanju Ante Živković i Nikica Medak iz KK Metković.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik