Sjednica Gradskog vijeća- usvojen prijedlog polugodišnjeg izvješća o izvršenju gradskog Proračuna

Autor: na 31. listopada 2019.

 

Gradski vijećnici usvojili su prijedlog polugodišnjeg izvješća o izvršenju Proračuna Grada Metkovića u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja 2019. godine.

Od planiranih prihoda za Proračun 2019., koji iznose 83 milijuna kuna, do 30. lipnja ostvareno je 29 milijuna, dok je na rashodovnoj strani ostvareno 25 milijuna.

Gradonačelnik Dalibor Milan istaknuo je neke od najvažnijih projekata iz programa uređenja komunalne infrastrukture i izgradnje objekata koji su nastavljeni ili realizirani u ovom razdoblju.

„Svi projekti idu po dinamičkom planu realizacije. Između ostalog, ugradili smo Javnu rasvjetu, pri čemu je potrošeno 300 tisuća kn, do lipnja je realizirano i više od 50% projekta uređenja nerazvrstane ceste u Prudu, realizirali smo projekt uređenja Trga kralja Tomislava, započeli s izgradnjom kružnih tokova koji će uskoro biti gotovi te je uređenja mrtvačnica u Vidu. Izabrali smo i izvođača radova na energetskoj obnovi Sportske dvorane. Danas dolaze paneli i do 1. lipnja, 2020. godine svi radovi će biti gotovi“, kazao je Milan.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik