• Nekategorizirano

Savjeti za lakše spremanje stvari

Autor: na 4. listopada 2016.

Ako mislite da slaganje plahte s gumicom, spremanje kablova, pa čak i slaganje odjeće i slično, može biti jednostavnije, u pravu ste. No, nekad nam netko treba reći kako. Pronjuškali smo po Internetu i isprobali razne trikove, a donosimo vam one najbolje.

  1. Iskoristite kartonske tube WC-papira ili papirnatih ručnika

Nemojte gledati kako ih što prije baciti u smeće. Možete ih, na primjer poslagati u kutiju cipela i u njih spremiti donje rublje, čarape, pa čak i razne kablove koje trenutno ne koristite. U njih, također, možete spremiti ukrasni papir. Na takav način na njemu neće ostati tragovi selotejpa ili pregib od gumice.

2. Kad smo već kod kablova…

Kako bi ste spriječili lomljenje USB kablova, slušalica i slično, oko njih stavite oprugu iz kemijske olovke. Savršeno funkcionira, a pomaže i u tome da se manje petljaju kad se spreme na svoje mjesto (pritom ne mislimo na crne rupe kao što su torbe i džepovi, pogledajte pod 1.).

  1. Pakiranje odjeće lakše je ako se zna kako

Ako zamotate nekoliko komada odjeće u jednu rolu, imat ćete više prostora u torbi, a odjeća vam će se i manje gužvati. Također, ako ne želite da vam se ovratnik košulje zgužva, u njega spremite remen. Ako vam se komad odjeće ipak izgužvao, možete ga ispeglati i peglom za kosu. U pakiranju pomaže i ako najprije spremite veće, a zatim manje komade odjeće u torbu.

  1. Kako složiti plahtu s gumicom

Ovo je jedna od onih stvari od koje je od nas većina odavno odustala. No, zbilja je jednostavno jednom kad vidite kako:

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik