Raste broj zaraženih u Metkoviću i okolici – 5 novih slučajeva

Autor: na 25. kolovoza 2020.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 9 novih slučajeva zaraze koronavirusom od kojih 5 iz doline Neretve.

Iz Metkovića su zaraženi jedna ženska i jedna muška osoba kao kontakti prethodno zaražene osobe, a u općini Kula Norinska zaražene su dvije ženske i jedna muška osoba kao kontakti ranije poznatih slučajeva. Zaražena je i jedna ženska osoba iz Zažablja, također kontakt.

Nadalje, dvije muške osobe iz Dubrovnika od kojih je jedna kontakt, a za drugu se utvrđuje epidemiološka veza, te jedna muška osoba iz Župe dubrovačke kojoj se također utvrđuje epidemiološka veza.

Izliječene su dvije osobe, jedna iz Dubrovnika te jedna iz Ploča.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 4 osobe pozitivne na koronavirus, a od početka pandemije na analizu je poslano 8595 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 321 osoba, a u posljednja 24 sata utvrđena su 2 slučaja kršenja mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 62 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik