Radionica Kluba roditelja „Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Metković

Autor: na 16. ožujka 2018.

 

U Dječjem vrtiću Metković održana je radionica na temu „Sukobi s djecom“, koju su s roditeljima provele odgajateljice  Karmen Laskač, Davorka  Šutalo i Marina Barjaktarović.

Cilj radionice bio je, uz zajednička promišljanja, ojačati roditeljske kompetencije te pronaći načine za rješavanje različitih konfliktnih situacija s djecom.

Radionica je održana kao „Klub roditelja“ i nastavak UNICEF- ovog projekta „Rastimo zajedno“, u sklopu kojeg su iste polaznice međusobnom razmjenom iskustva, na 11 različitih radionica obradile teme kojima se promiče dobrobit djeteta.

„Na ovaj način osiguravamo kontinuitet i  podršku roditeljima koji su završili ciklus. Oni su u proteklim radionicama počeli primjenjivati nova ponašanja i mijenjati svoj odnos s djecom i obitelji. Izuzetno smo zadovoljne našim roditeljima koji su pokazali veliku otvorenost i spremnost na suradnju te želju za radom na svom osobnom razvoju“, kazala je Karmen Laskač.

Radionice u Dječjem vrtiću održavat će se i dalje jednom u polugodištu ili tromjesečju, a odgajateljice će s roditeljima obrađivati teme koje će biti usklađene s potrebama i interesima roditelja.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik