Radijska emisija metkovskih gimnazijalaca najbolja na državnom LiDraNu

Autor: na 24. ožujka 2017.

 

Radijska emisija učenika Gimnazije Metković proglašena je najboljom na državnoj smotri LiDraNo koja je održana u Primoštenu.

Emisiju pod nazivom „Za iterologe i one koji će to tek postati“  snimili su  i realizirali učenici drugog razreda Tea Obšivač, Marin Talajić i Luka Grgić, pod mentorstvom profesorice Martine Pačić.

Iako im je u novinarskoj ulozi ovo bila tek prva smotra na kojoj su nastupili, Luka Grgić nam je kazao kako su izrazito zadovoljni komentarima stručnog žirija koji je prepoznao kvalitetu njihove emisije.

„Ponosni smo što je baš naša emisija proglašena najboljom na državnoj smotri. Žiri nije imao niti jednu zamjerku.  Uložili smo mnogo truda u realizaciju emisije, a već sada znamo kako ćemo sljedeće godine uložiti još više. Ovo nam je veliki poticaj za daljnji rad“,  ističe Luka.

Na državnoj smotri LiDraNo sudjelovali su i učenici Osnovne škole Stjepana Radića, Iva Mijić i Luka Martinović  koji su se pod mentorstvom učiteljice Aleksandre Lukić- Skelić predstavili sa radijskom emisijom „Naš dan hrvatskog kazališta“ te učenik Gimnazije Metković, Ivan Vidović koji je u kategoriji pojedinačnog scenskog nastupa recitirao pjesmu  Pabla Nerude, „Ljubavna pjesma“. Mentorica mu je prof. Suzana Nižić.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik