Prijavite se na stipendiju „Dubrovnik FestiWine Challenge“ 2020.

Autor: na 2. ožujka 2020.

 

Dubrovačko-neretvanska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu stipendija „Dubrovnik FestiWine Challenge“ 2020.

Dodjelit će se dvije stipendije za usavršavanje znanja i sposobnosti u ugostiteljskim strukama kuhar, konobar i sommelier.

Pravo na sudjelovanje imaju kandidati od 18 do 30 godina, koji su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Dubrovačko–neretvanske županije, sa završenom srednjom školom u zvanju kuhar / konobar ili potvrdom o završenom sommelierskom tečaju.

Uz prijavu za sudjelovanje na Javnom pozivu kandidati su dužni priložiti životopis, pismo interesa s jasno navedenim razlozima i potrebama za stipendijom te istaknutim dosadašnjim angažmanom u struci, dokaze o dosadašnjoj edukaciji, usavršavanju i praksi, svjedodžbu o završenom srednjoškolskom obrazovanju, presliku domovnice te potvrdu o prebivalištu.

Stručno usavršavanje kandidata u trajanju od trideset dana održat će se u Zagrebu, u restoranu „TAČ“, uz mentorstvo chefice Vesne Miletić i njezinog stručnog tima tijekom zime 2020. godine, prema dogovoru s mentoricom. Stipendija pokriva troškovementorstva, resursa za rad na stručnom usavršavanju, smještaja, putne troškove kandidata i 30 dnevnica u iznosu od 5.000,00 kuna neto koje će izravno uplatiti svakom od odabranih kandidata.

Prijave se šalju do 5. ožujka.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik