Predstavljena nova uprava ŽNK Neretve

Autor: na 20. veljače 2020.

Na konferenciji za medije održanoj u prostorijama NK Neretve, predstavljena je nova uprava Ženskog nogometnog kluba Neretva.

Naime, nakon što je bivši predsjednik Ivica Mijoč podnio ostavku, sazvana je izvanredna sjednica Skupštine ŽNK Neretva na kojoj je, kao novi predsjednik izabran Ivica Bačić.

Za predsjednika skupštine izabran je Ivan Daničić, za članove upravnog odbora Mario Galov, Igor Talajić, Dalibor Obradović i Vedran Vištica, a nadzornog odbora Nikša Martinac, Neven Majić i Ante Boras. Za likvidatora je imenovan Robert Doko, a dosadašnjem tajniku Nikoli Popovcu produljen je mandat.

Također, klubu se pridružio i Mario Svaguša, nekadašnji najmlađi kapetan NK Neretve i nogometni trener s UEFA Pro licencom.

Nova uprava je istaknula je da afirmativnom politikom, znanjem i sposobnošću, te kroz ljubav prema nogometu, želi unaprijediti rad kluba i osigurati mu ostanak u prvoj ligi. Također, obavljeni su razgovori s trenerima i igračicama seniorkama, koje su u posljednje vrijeme napustile ključne igračice.

„Sazvali smo konferenciju kako bismo javnosti objasnili da klub nastavlja s radom. Razlike ima – otišle su nam Veronika Terzić i Helena Perić. Neke djevojke će nam vjerojatno doći u klub, ali još je rano da govorimo o pojačanjima i igračkom kadru. Trener je novi-stari, Duško Mijoč, a pridružilo nam se i još nekoliko trenera, među kojima će Mario Svaguša 90% preuzeti neku od funkcija“, rekao je predsjednik kluba Ivica Bačić.

Pripremne utakmice nogometnih reprezentativki

Među prvim događajima u organizaciji nove uprave je i organizacija domaćinstva pripremnih utakmica hrvatskih nogometnih reprezentacija djevojki do 17 i do 19 godina koje će se u Metkoviću, Opuzenu i Pločama održati od 25. do 27. veljače.

U utorak, 25. veljače u 12 sati će na igralištu Iza Vage igrati ŽNK Neretva i reprezentacija do 17 godina, dok će u 15 sati će u Opuzenu na igralištu u Podvornici biti odigrana prijateljska međunarodna utakmica između hrvatske ženske reprezentacije do 19 godina i njihovih vršnjakinja iz Bosne i Hercegovine.

U četvrtak, 27. veljače, ponovno će se sastati hrvatska i bosanskohercegovačka reprezentacija do 19 godina, ovaj put na igralištu Iza Vage u Metkoviću u 11 sati, a u Pločama će se na novom pomoćnom Jadranovom igralištu u 14:30 sati, susresti reprezentacija do 17 godina i aktualne hrvatske prvakinje ŽNK Split.

Uprava kluba pozvala je gledatelje i na treninge koje će se održati u ponedjeljak i srijedu na pomoćnom igralištu ONK Metkovića, kako bi vidjeli kako izgledaju pripreme reprezentativki.

 

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik