PREDSTAVLJAMO VAM ATLANTIDU – PJESMU KOJU POTPISUJU INDIRA I BORIS ĐURĐEVIĆ

Autor: na 16. prosinca 2021.

Predstavljamo vam Atlantidu, pjesmu koju su mnogi čekali s nestrpljenjem. Riječ je o prvoj pjesmi koju zajedno potpisuju Indira Levak i Boris Đurđević, ali ne kao bend, već kao suradnici.

Atlantida je pjesma čiji su prvi obrisi nastali još ovog ljeta, no tek je sada bila spremna za objavu. Pjesma pokazuje savršeno usklađeni stil glazbenika koji iza sebe imaju zajedničku, dvatesetogodišnju suradnju. Mnogi su proteklih godina zazivali ovaj scenarij gdje se Indira i Boris udružuju i ponovo stvaraju pjesme koje imaju onaj njihov prepoznatljiv zvuk, a Atlantida to definitivno ima i prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju. Melodija puna emocija i stihovi u kojima se svatko može prepoznati ispunila je sva očekivanja Indirine publike koja je na nju reagirala vrlo pozitivnim komentarima: „Naježila sam se, hvala na predivnoj pjesmi kojom sam se vratila u neka ljepša vremena“, „Stari, dobar, prepoznatljiv stil, bravo!“, „Pjesma ima tu neku mističnost i čaroliju koju su imale pjesme 90-tih“, „Ovo je stara dobra energija, ah uspomene! Dobar posao…“, „Prepoznatljiva energija i zvuk. Ti i Boris ostali ste jako dobar tandem“

Govoreći o pjesmi, Indira je zaključila: „Ova pjesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Sretna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pjesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi“.

Novu pjesmu prati efektan spot sniman u Slavoniji, u Osijeku, a potpisuje ga talentirani redatelj Josip Grizbaher. Indirin glam tim „Vikler i ruž“, posebno za ovaj spot osmislio je novu frizuru koja Indiri odlično pristaje, a to su komentirali i fanovi: „Kao i uvijek lijepa, nikada ne razočara“.

 


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik