• Nekategorizirano

Predsjednik Hrvatske liječničke komore dr. Trpimir Goluža posjetio Dom zdravlja Metković

Autor: na 22. veljače 2016.

Posjet dr. Trpimira Goluže

 

Predsjednik Hrvatske liječničke komore dr. Trpimir Goluža sa suradnicima u sklopu obilaska županijskih povjerenstava koja su u pravilu u županijskim bolničkim centrima, napravio je iznimku i na poziv dr. Sonje Barać posjetio Dom zdravlja Metković.

Ovdje je održao tribinu za liječnike iz neretvanskih gradova Metkovića, Opuzena, Ploča, te iz Vrgorca i sa Pelješca.

Inicijator tribine u Metkoviću, Dr. Sonja Barač je istaknula:

„Temelj svake medicine je primarna zdravstvena zaštita, ali kvaliteta našeg rada ovisi o jednoj našoj dubokoj suradnji. Dakle, da bismo napravili sve najbolje za našeg pacijenta, trebamo i moramo jako dobro surađivati između sebe. Dakle, svi liječnici i svi drugi zdravstveni radnici koji su involvirani u rad zdravstvenog sustava moraju i trebaju dobro surađivati.“

Uz iscrpno izvješće o radu Komore,  dr. Goluža je govorio o planovima i programima koji ih očekuju. Liječnici su istakli niz problema vezani uz njihov rad, u pogledu struke, suradnje s bolničkim liječnicima , prostorima u kojima rade i sl.

Svi liječnici imat će u Hrvatskoj liječničkoj komori dobronamjernog partnera koji će biti spreman saslušati njihove probleme i pokušati ih na konstruktivan način riješiti u onom dijelu u kojem ima ingerencije, kazao je dr. Goluža, te naglasio:

„Mi ćemo im sa pozicije Hrvatske liječničke komore nastojati pomoći da dobiju uvjete rada kakve zaslužuju, a isto tako, Komora će se potruditi da organizira njihovo stručno usavršavanje u onim terminima koji njima odgovaraju.“

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik