• Nekategorizirano

Predložite policiji lokaciju za kontrolu brzine u prometu

Autor: na 5. travnja 2016.

 

Prometna policija će na svim prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske  21. i 22. travnja  provoditi akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila te poziva građane da se aktivno uključe u pripremu akcije i u razdoblju od 4. do 15. travnja sami predlože lokacije na kojima će se mjeriti brzina.

Nepropisna i neprilagođena brzina jedan je od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, stoga se ovom akcijom nastoji podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu kretanja vozila, ali i poštivanja ostalih prometnih propisa kako svojim ponašanjem u prometu ne bi ugrozili svoju, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Akcija će se provoditi kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Građani svoje prijedloge mogu dostaviti na e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr , ili na broj telefona 020/443-176 (u vremenu od 8 do 16 sati).  Sve pristigle prijedloge PU dubrovačko-neretvanska uzeti će u obzir te ih analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik