Predložite lokacije za pojačani nadzor brzine kretanja

Autor: na 3. studenoga 2017.

 

Iz Policijske uprave dubrovačko- neretvanske pozvali su sve građane da im predlože lokacije za 24-satni pojačani nadzor brzine kretanja vozila koji će službenici prometne policije provesti od 06,00 sati  23. do 06,00 sati 24. studenoga 2017. g.

Obzirom da je nepropisna i neprilagođena brzina i dalje glavni uzročnik prometnih nesreća s najtežim posljedicama, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska kontinuiranim provođenjem raznih preventivnih i represivnih aktivnosti nastoji u što većoj mjeri podići razinu  svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštivanje ostalih prometnih propisa kako vozači ne bi ugrozili svoju i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Uključivanje građana u ovu aktivnost pokazalo se korisnim u preventivnom smislu, odnosno pokazalo se da ovakve aktivnosti podižu svijest kod vozača u odnosu na negativne posljedice prebrze vožnje, što je ujedno i cilj ove akcije.

Svoje prijedloge za pojačani nadzor brzine građani mogu dostaviti od danas do 18. studenoga, a akcija će se provoditi kontinuirano, na velikom broju lokacija u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik