Pravila igre zaželjela „Sretan Božić ljubavi“

Autor: na 9. prosinca 2021.

Grupa „Pravila igre“ predstavila je svoj novi i prvi božićni singl „Sretan Božić ljubavi“. Radi se o brzoj pjesmi, prepunoj pozitivne energije, vedrine i veselja, izrazito zaraznog i plesnog ritma, koja će kod svakog slušatelja izmamiti osmijeh na lice.

Pjesmu potpisuju dugogodišnji suradnici grupe te dokazani hit makeri Sonja i Miro Buljan, dok je aranžman djelo članova benda. Ova prava blagdanska poslastica u izdanju Gema produkcije idealna je završnica godine prepune izazova za glazbenu industriju.

“Na prvom slušanju demo verzije pjesme znali smo da je ovo naša nova pjesma. Toliko vedrine, pozitivne energije, brzog ritma i blagdanskog osjećaja da smo odmah dobili volju okititi bor. Uz sve to, do sada nismo snimali niti jednu božićnu pjesmu, pa nismo razmišljali niti sekunde. Šlag na tortu se dogodio kada smo s demo verzijom pjesme otišli na probu, te u 10-tak minuta osmislili kompletan aranžman. Jednostavno se desila sinergija kompletnog tima. Nestrpljivo čekamo da pjesmu predstavimo publici te da čujemo vaše komentare”, rekli su dečki iz benda.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik