Poziv za prijavu korisnika potpore i podrške kroz projekt „Zaželi i ostvari“

Autor: na 3. travnja 2019.

 

Grad Metković objavio je Javni poziv za iskaz interesa budućim korisnicima usluga potpore i podrške koje su osigurane kroz provedbu projekta „Zaželi i ostvari“.

Prijaviti se mogu osobe starije životne dobi, osobe s invaliditetom te osobe u nepovoljnom položaju kojima je potrebna pomoć u kućanstvu, pri čemu je uvjet da im se usluga potpore i podrške već ne osigurava iz sredstava Državnog proračuna ili drugog javnog izvora.

Krajnjim korisnicima će biti pružena pomoć u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova i obveza,pomoć  pri održavanju osobne higijene, pomoć u pripremi obroka te podrška u uključivanju u društvo.

Projekt „Zaželi i ostvari“ u partnerstvu provode Grad Metković i Općina Kula Norinska, a uz povećanje kvalitete života krajnjih korisnika, cilj mu je osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena.

Grad Metković će kroz predviđeno trajanje radnog odnosa od 24 mjeseca, na puno radno vrijeme zaposliti 27 žena, dok će Općina Kula Norinska zaposliti njih 8.

Vrijednost projekta je 5 milijuna i 300 tisuća kuna te je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Krajnji korisnici mogu se prijaviti osobno u Grad Metković, kod voditelja projekta, Nike Bojbaše na tel. 020/681-395, 091/6214008 ili na e-mail zazeliostvari@gmail.com.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik