Poruka u boci poslana prije 3 godine iz Metkovića doplutala u Gradac

Autor: na 19. ožujka 2018.

 

Šetajući pse uz obalu mora  u Gradcu Elidija Rastočić prije nekoliko dana pronašla je poruku u  boci, nepoznatog pošiljatelja, poslanu iz Metkovića prije gotovo tri godine.

Na jednom od tri svitka, koja su svijena u maloj boci stoji datum 20.lipanj 2015. godine, mjesto Metković te kratki tekst na kojem piše:

„Svoje ime neću pisati. Ali vas molim da ovo objavite na internet kako bi i drugi dobili poticaj da naprave nešto slično, BVB.“

Na drugom papiru je poruka majke Tereze koja kaže, „Ne možemo svi činiti velike stvari,ali možemo male stvari s velikom ljubavlju!“

Treći svitak je istrgnuta stranica s psalmima na latinskom jeziku.

„O pronalasku poruke u boci nekako svi sanjamo od djetinjstva. Uzbuđenju koje još i danas osjećam, nekoliko dana nakon pronalska boce je neopisivo i sugurno ću potaknuti i svoje prijatelje da učinimo istu stvar“, kazala je Elidija.

Pronađenu poruku s bocom, Elidija planira ponovno vratiti u more na isti datum ove godine, kako bi je možda netko jednom opet pronašao. Ipak, željela bi, ističe da joj se pošiljatelj ili pošiljateljica poruke javi.

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik