Policija sutra dodatno nadzire brzinu kretanja

Autor: na 29. siječnja 2018.

 

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 12 prometnih nesreća od kojih su četiri s jednom teže i sedam lakše ozlijeđenih osoba. Osam prometnih nesreća zabilježeno je s materijalnom štetom.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 597 represivnih mjera.

Tijekom proteklog tjedna policijski službenici su na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske devet osoba  zatekli s manjom količinom droge. Radi se o sedam stranih i dvoje hrvatskih državljana kod kojih su, u najvećem broju slučajeva, pronađene tablete koje se nalaze na popisu droga te marihuana i ketamin.

Sva droga je uz potvrdu oduzeta, a osobe kod kojih je pronađena prekršajno su sankcionirane.

Tijekom sutrašnjeg dana policijski službenici prometne policije će na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provesti akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

S obzirom da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a osobito onim s najtežim posljedicama, akcija će se provoditi kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja vozila i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik