Podnošenje prijava za dodjelu potpora poduzetnicima

Autor: na 5. rujna 2018.

Grad Metković objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora iz Programa mjera poticanja poduzetništva kroz 2018. godinu.

Riječ je o 8 mjera, a to su potpore novoosnovanim tvrtkama i obrtima, potpore poduzetnicima za financiranje pripreme i kandidiranje EU projekata, potpore za novo zapošljavanje i samozapošljavanje, subvencioniranje troškova polaganja stručnih i majstorskih ispita, subvencioniranje dizajna i izrade promotivnih materijala, potpore za sufinanciranje pojedinačnog nastupa poduzetnika na manifestacijama u vezi s poduzetništvom, potpore za sufinanciranje nabave dugotrajne materijalne imovine te potpore za očuvanje i razvoj tradicijskih i deficitarnih obrtničkih zanimanja.

Najveću potporu mogu ostvariti novoosnovane tvrtke i obrti u maksimalnom iznosu od 15 000 kuna, dok je za ostale mjere predviđena maksimalna potpora od 1000 do 5000 kn.

Korisnici mjera iz ovog Programa mogu biti subjekti malog gospodarstva  koji posluju i imaju registrirano sjedište na području grada Metkovića, a rok za podnošenje Zahtjeva je 45 dana od objave poziva.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik