• Nekategorizirano

Prirodoslovni muzej Metković u uskrsnom ozračju

Autor: na 22. ožujka 2016.

Prirodoslovni muzej Metković organizirao je i u ovo preduskrsno vrijeme kreativne radionice za svoje male posjetitelje. Izrađivali su dekoracije za svoje sobe, prozore, te učili dekorirati uskrsna jaja na jedan malo drugačiji način od onog tradicionalnog bojanja i stavljanja sličice.

Ravnateljica muzeja Ivana Baće nam je ovom prigodom kazala:

„Između ostaloga malo smo ukrasili naše predvorje njihovim radovima, a u našem muzejskom vrtu, ispred zgrade Vage je, kao što je bilo i za Božić, postavljena i jedna dekoracija i ures našem vrtu, a nadam se da će sugrađani to prepoznati kao i ures gradu, prigodno za Uskrs . Djelatnik koji je bio ovdje na javim radovima, Toni Slišković ljubazno je prihvatio i opet dao ruke i napravili smo od prirodnih materijala, od savitljivih grančica vrbe, bršljana i mahovine dva uskršnja zeca, gnijezdo i jaja.“


Vrt će za vrijeme Uskrsa biti otvoren za posjetitelje, a osim uskršnje  dekoracije u vrtu će biti izložene lončanice sa minijaturnim vrtovima, koje su izrađivali učenici na kreativnim radionicama održanim tijekom zimskih mjeseci.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik