Peti ciklus radionica u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“

Autor: na 29. studenoga 2019.

Danas u prostorijama Multimedijalnog centra u Metkoviću završava peti ciklus radionica u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“, kojeg u partnerstvu provode Grad Metković i Općina Kula Norinska.

Polaznici su naučili kako prepoznati i unaprijediti svoje kompetencije i vještine potrebne za konkurentnost na tržištu rada, te kako napisati i poslati životopis i molbu za posao na hrvatskom i engleskom jeziku.

Voditeljica projekta Martina Tomić polaznicima je zahvalila na sudjelovanju na radionici te da se nada da će im ova edukacija pomoći u pronalasku posla. Također je istaknula da je dio polaznika prijašnjih radionica već pronašao novi posao.

Ovo je bila posljednja radionica gdje su polaznici pisali životopise i molbe na engleskom jeziku, dok će cilj sljedećih radionica biti motiviranje polaznika.

Sljedeći ciklus radionica planiran je u prosincu a prijaviti se mogu dugotrajno nezaposlene osobe, žene, mladi od 15 do 29 godina, hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji, osobe s invaliditetom, osobe starije od 50 godina te nacionalne manjine. Zainteresirani se mogu javiti mailom e-mail martina.tomic@metkovic.hr ili osobno doći u prostorije Grada Metkovića.

Izvršitelj aktivnosti projekta je „Prijateljica Socijalna Zadruga“. Ukupna vrijednost projekta je 420 tisuća kuna, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik