Otvorene prijave za treće kolo SCM Noćne neretvanske lige trčanja

Autor: na 25. srpnja 2019.

Otvorene su prijave za treće kolo SCM Noćne neretvanske lige trčanja, koje će se u Metkoviću održati 18. kolovoza.

Natjecanje će se, u organizaciji Sportske udruge Neretva Run i Sportskog centra Metković, održati na Maloj i Velikoj rivi, te na Šetalištu 116. brigade, a trčat će se u tri kategorije.

Seniori će u 19:30 trčati rutu od Lučkog mosta do kraja šetališta i natrag do Gradskog parka, dugu gotovo 3 kilometra. Na utrku se može prijaviti do 100 natjecatelja.

Djeca će biti podijeljena u dvije kategorije. Djevojčice i dječaci stari osam godina i mlađi, sa startom u 20 sati, trčat će rutu od 150 metara od Lučkog mosta do Male rive. Limit utrke je 30 natjecatelja.

Start utrke za natjecatelje od 9 do 14 godina je u 20 sati i pet minuta. Prijaviti se može 30 natjecatelja koji će trčati od Lučkog mosta do Male rive i natrag, te će njihova staza biti duga 500 metara.

Zainteresirani prijave mogu poslati u poruci na Facebook stranicama Neretva Run i Mandarine Halfmarathon Metković, a u prijavi je potrebno poslati ime i prezime, godište i klub ili grad iz kojeg natjecatelj dolazi. Uplata za sve natjecatelje iznosi 10 kuna, a plaća se na dan utrke prilikom preuzimanja startnog broja.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik