Otvorene prijave za radionicu UPSHIFT na kojoj mladi mogu dobiti 15.000 kuna za svoje projekte

Autor: na 3. veljače 2021.

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije, poziva mlade od 13 do 19 godina iz Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije na online radionicu UPSHIFT koja će se održati od 12. do 14. 03. 2021.

UPSHIFT je trodnevna radionica koja objedinjuje poduzetnički i timski duh, inovativnost i praktična znanja te mentorsku podršku za rješavanje izazova s kojima se mladi susreću u svojoj lokalnoj zajednici. Na radionici se stječu nova znanja i vještine za analiziranje i rješavanje konkretnih problema. Kako bi sudjelovali u radionici, mladi sami okupljaju svoje timove od tri do pet članova te u prijavi opisuju problem koji žele riješiti.

UNICEF i Hrvatski ured za kreativnost i inovacije organiziraju ove intenzivne radionice za deset odabranih timova koji uz pomoć stručnih mentora uče kako od prepoznavanja problema doći do inovativnog rješenja. Svakom timu bit će dodijeljen mentor (mlada osoba uspješna u području kojim se bavi) koji će pomoći svom timu da od prepoznatog problema dođe do inovativnog rješenja, pritom prolazeći sve bitne korake koji su potrebni za realiziranje projekta. Tijekom radionice sudionici će imati priliku steći nova i primjenjiva znanja i poznanstava dok će pet odabranih timova dobiti i financijsku podršku od 15.000 kuna kako bi svoje ideje pretvorili u stvarnost.

Radionica UPSHIFT provodi se kao jedna u nizu aktivnosti programa ZABUM, a cilj je pružiti mladima mentorstvo, iskustvo i znanje te priliku svima koji imaju želju i volju postati pokretači koji će promijeniti stvari na bolje.

 

Prijave su otvorene do 25. veljače 2021. do 23.59 sati. Pravila dozvoljavaju više prijava u zajednici, no bitno je naglasiti kako se svaki problem gleda zasebno te kako je za svaki potrebno poslati posebnu prijavu. Prijaviti se možete ovdje.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik