Otkazana “Rimska noć u Naroni”

Autor: na 22. srpnja 2020.

 

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, te sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, otkazana je ovogodišnja “Rimska noć u Naroni”.

“ S obzirom na specifičnosti sadržaja programa Rimske noći, realizaciju manifestacije nemoguće je provesti prema mjerama koje su propisale nadležne institucije, a u skladu s važećim zdravstvenim i sigurnosnim preporukama i odlukama. Proteklih smo mjeseci prilagođavali planove i program sukladno važećim mjerama koje su se mijenjale, no sigurnost posjetitelja i sudionika nam je na prvom mjestu, te zbog društvene odgovornosti u svrhu sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19 moramo ostati odgovorni i držati se preporuka zdravstvenih stručnjaka i epidemiologa, stoji u priopćenju direktorice turističkog ureda TZ Metković Magdalene Medar-Ujdur.

Toga dana, kada se trebala održati manifestacija “Rimska noć u Naroni”, (petak) 31. srpnja s početkom u 21 sat u Arheološkom muzeju Narona biti će otvorenje izložbe  “Rimska noć u Naroni – prvih deset godina”.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik