Otkazana 4. Metkovska skalinada

Autor: na 23. veljače 2018.

 

Otkazana je 4. Metkovska skalinada. Iako je i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović prihvatila počasno pokroviteljstvo nad ovom već tradicionalnom manifestacijom, udruga Neretva run organizator Metkovske skalinade odlučila ju je otkazati.

Predsjednik udruge, Ruđer Bošković ističe kako je razlog otkazivanja nedostatak financijske i sportske podrške.

„Na sve naše upite i zamolbe, a pogotovo od ljudi koji su nam bili sponzori, dobili smo jedno veliko ne! Nezainteresiranost sportaša, posebice iz Metkovića i doline Neretve, dovela nas je također do otkazivanja. Svaku sportsku udrugu i klub iz grada smo molili da se priključe utrci, ali nismo naišli na veliki odaziv. Metkovska skalinada od danas ne postoji i više se neće održavati, barem što se tiče udruge Neretva run”, kazao je Bošković.

Metkovska skalinada prepoznata je i odlično prihvaćena među trkačima iz regije i šire, što se moglo vidjeti na prošlogodišnjoj utrci koja je okupila 427 natjecatelja iz 6 država.

Bošković je istakao kako se iz istog razloga odustalo i od  Božićne humanitarne utrke, neretvanske lige trčanja i krossa Ramiz Tikveša.

Udruga Neretva run i dalje će organizirati Mandarina polumaraton, zaključio je Bošković.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik